Ченге срещу наркодилър в Big Brother 4

Сблъсъкът предстои
2 ное 2008 18:06, Петя Славова
46
Ченге срещу наркодилър в  Big Brother 4
Най-често номинираният съквартирант. Снимка: Big Brother

Никак не им е лесно на съквартирантите в къщата на Big Brother.

След като преживяха Страшния съд, четирима от тях си тръгнаха от предаването. Изгонените тази седмица бяха Мила, Камен, Владо и Иван.

Останалите в играта получиха първата мисия по предложение на зрителите - Сляпа седмица.

Това предизвика неподозирани емоции в някой от тях. Други се замислиха за съдбата на вече изгонената Мила, а трети умишлено саботираха мисията.

Последваха и естествените номинации. Отново един от потенциално изгонените от предаването е Цветан. Този път бившият полицай ще се изправи срещу бившия наркодилър Константин.

Така, като в холивудски екшън, бившето ченге, което нееднократно е вкарвало зад решетките хора като Константин, ще се изправи в директен двубой срещу един от някогашните си арестанти.

Константин, чийто прякор Скобара идва от името на Пабло Ескобар, е бивш наркодилър, който се е сблъсквал със закона в лицето на Цецо неведнъж.

Двамата демонстрираха досега безпроблемно и на моменти дори приятелско взаимоотношение в къщата.

Сега обаче те са изправени в директен двубой.

Двамата участници в Big Brother имат само ден, за да извадят компромати един срещу друг.

Сблъсъкът предстои. По-слабият ще напусне къщата на 3 ноември. Завинаги.

Всичко за Big Brother вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
KB преди 15 години
А я ти да научиш как се пише ВИСШист, а не ВИШист :)
44
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Майкоооооооооооооооооо , това тука вече ми е някакъв Fatal error бе хора , я да ви замоля вишисти , инженери и всякакви други да научите българския език , че ще ми се спука жлъчката от смях . Хахахахаххахахааххахахахахахахахахахаахахаха
43
0
 
0
 
! Отговори
borq преди 15 години
zdr colega( ceco) ti trqbvase da ostanes.ti bese dobar polizai
42
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Пари на вятъра са тези СМС-си!!! А сеира е голям. Онзи шпендел няма ли кой да го прасне най-накрая да стане супер забавно???
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
такива като него трябва да получат шанс.А и е много по-човечен от злобаря и интриганта Цветан.Не пропусна да изтъкне,че средата в която се движи била от общински съветници,висши ченгета...бла бла,фукльо!
40
0
 
0
 
! Отговори
Биг Брадър преди 15 години
От сегашните никой не може да им стъпи и на малкия пръст!
39
0
 
0
 
! Отговори
Калин Иванов преди 15 години
снощи за пръв път се отбих тук само за да видя какво става с моят приятел в къщата ..... хванах за главата като чета какви комични (слабо казано) коментари има тук, повечето поставени от хора, които явно си нямат друга работа освен да обсъждат живота на другите .... мога да ви кажа само, че това ще е първият смс който ще изпратя за такава глупост, но ще го направя не само за да помогна на приятел а просто защото тази държава никога не е знаела кое е правилно и кое не, затова аз ще помогна с моят глас за един благороден и съвестен човек какъвто е Цветан (познавам го от няколко години), защото ако няма хора които да вярват че могат да променят нещата (това ми харесва в Цветан), ние ще си останем в хаоса който цари в България. Относно Константин, познавам го само по прякор и разкази от трети лица, а това не ми стига за да говоря за него.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анна преди 15 години
Разбирам защо си писал "анонимен"Това не може да са думи на женара ако са-още по-зле.Каквото и да си ти-как може да паднеш толкова ниско до нивото на парцаллА за другите: Докато злобеете кой колко е ***,някой от тях ще гушне 300 000 лв.Като Ви се пише,по-добре научете българския и редовно посещавайте психиатър
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Голям та*ак е това предаване! Дреме ми на чушкопека за всички вътре!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** манипулация от страна на медиите - нитро единият е ченге (понастоящем), нито пък другия е дилър, по същата причина. Ако ще ги 'мерите', мерете ги по лични качества - останалото си е чист рекламен трик за обиране на смс.
35
0
 
0
 
! Отговори
д-р Любенова преди 15 години
НЯМА БИВШИ НАРКОДИЛЪРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
b0rislav преди 15 години
"Сблъсъкът" е в болните мозъци на продуцентите и на тези, които гледат това подтикващо към повръщане просташко предаване! :)Вчера го гледах за няколко минутки - нямам думи! - Останах с увиснала долна челюст 2 мин.!Хора, запазете си психическото здраве, не си го причинявайте! Общувайте с близките си, а не с телевизора, особено пък с керетении от рода на Биг Брадър, Азис и др.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя на снимката ми прилича на убиеца от играта Hitmen. Липсват му само 2 патлака със заглушител или стоманеното въженце за душене. Баси гадния тип.
32
0
 
0
 
! Отговори
tito преди 15 години
e ti predi mene pa mnogo pita6.narkodilera e v 6outo za6toto e v bulgaria.waw wseka edna strana 6te6e da e w paniz be
31
0
 
0
 
! Отговори
aaaaaaaa преди 15 години
Само не разбрах, този наркодилър защо е в къщата, а не на топло там, където му е мястото...
30
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
тая диплома бе, "вишисте"? ми ти с един замах описа родното образование - ужас, трагедия и пълен провал. а с проблясъка "аз съм вишист, но не смятам, че съм *** и чалгаджия...." направо изби рибетата. по принцип висшиста е *** и чалгар, а?
29
0
 
0
 
! Отговори
Aww преди 15 години
tozi na snimkata e super grozen
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За съжаление Големия американски Брат (Big Brother) е на власт в момента в България - той казва какво да правим - затова и сме му пратили обслужващи роти в Ирак и Афганистан - трябва да има надупени ***.
27
0
 
0
 
! Отговори
BUZ преди 15 години
Ти се наричаш "вишист"-инженер ?! Ей, за такива, като теб нямам думи просто. Писал си като пълен , изгори си дипломата.
26
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
"незнам", "есеме си", "учасниците", "небих", "хварлила", "оргън". на четири и половина реда *** - 10 сгрешени думи. верно жалко за Бг. п.п. иначе си права - и тоя е грозен, и биг брадър е помия - направо се чудя как има хора, които го гледат, та чак и в медиите се говори за него. бълвочи.